Tel: 06 301 58 096
Bouman montage, betrouwbaar bouwen

Werkwijze

Bouman Montage & onderhoud houdt van duidelijke afspraken waar wij ons aan houden en u weet waar u aan toe bent. Daarom hebben wij enkel voorwaarden opgesteld.

  • Vooraf geven wij een duidelijke inschatting van de werkzaamheden, de tijdsduur en de kosten. Tussentijdse tegenslagen of meevallers melden wij direct.

  • Bouman Montage & Onderhoud heeft het recht, zonder opgaaf van reden, een klus te weigeren.
  • Het inplannen van de werkzaamheden gebeurt in onderling overleg tussen u en Bouman Montage & Onderhoud. U krijgt van ons een bevestiging voor de werkzaamheden en de planning per mail toegezonden.
    Bij annulering van deze, ingeplande en bevestigde, werkzaamheden brengen wij 2 werkuren in rekening, binnen een straal van 25 kilometer vanaf ons vestigingsadres. Binnen een straal van 50 kilometer brengen wij 4 werkuren in rekening en boven de straal van 50 kilometer brengen wij u 8 werkuren in rekening.
  • Bouman Montage & Onderhoud heeft een zeer breed assortiment gereedschap standaard bij zich. Vraagt een klus om speciaal gereedschap of vervoer, dan nemen wij dit vooraf met u door.
  • Materialen die Bouman Montage & Onderhoud gebruikt, denk hierbij aan pluggen, schroeven, spijkers, kwasten, folie, verf, lijm, etc. worden separaat in rekening gebracht. Vooraf maken wij voor u een goede inschatting zodat u ook van deze kosten op de hoogte bent. 
  • Na de klus, bij betaling, ontvangt u van ons een garantie bon. Deze is, afhankelijk van de werkzaamheden, minimaal 60 dagen geldig. Voor verbouwingen geldt een ander termijn. Ook hier krijgt u vooraf duidelijke informatie over. Als u niet tevreden bent, of er zijn gebreken, stelt Bouman Montage & Onderhoud alles in het werk om de problemen en/of gebreken op te lossen.
  • Bouman Montage & Onderhoud is goed verzekerd tegen onverhoopte schade die ontstaat tijdens de werkzaamheden.
  • Bij akkoord gaan van de onderlinge overeenkomst gaat u ook akkoord met onze voorwaarden.
PARTNERS